Надежда на “Тенис клуб Благоевград” триумфира без да загуби нито гейм

12 април 2011 00:20   6654 прочита
Медалистите при момчетата и момичетата
Медалистите при момчетата и момичетата


Медалистите при момчетата и момичетата

27 малки състезатели си оспорваха 2 комплекта медали на обновената база край областния център

Надеждата на домакините от “Тенис клуб Благоевград” Данаил Митов триумфира без да загуби нито един гейм в регионалния турнир за деца до 10-годишна възраст, който се проведе на обновената база в парк Бачиново. Възпитаникът на треньора Йордан Цветанов почиваше в I кръг, защото беше поставен в основната схема на проявата.

После спечели две победи с по 6:0, а на финала се справи с 9:0 с Антъни Генов от “Славия” /Сф/. Бронзовия медал заслужи друг представител на столичния клуб - Никола Прахов. Златното отличие при момичетата взе Александра Евтимова от “Тенис клуб Благоевград”, втора е славистката Андреа Зекова, а трета се нареди представителката на УСК “Академик” /Бл/ Елена Дюлгерова.

В турнира участваха 27 малки състезатели на 8 клуба, сред които бяха три благоевградски и гости от Гоце Делчев, София и Перник. За организаторите от “Тенис клуб Благоевград” това бе първа проява от регионален характер, откакто наскоро се преместиха в новия си дом на Бачиново. През набиращия скорост настоящ сезон клубният председател Й. Цветанов и колегите му треньори Руен Калибацев, Станимир Иванов и Борислав Димитров смятат да проведат още състезания за подрастващи и любители.


Още за: Д. Митов   триумф   турнир   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар