На тежък терен Спортика спаси точката срещу Берое

03 декември 2017 11:10   3630 прочита


Спортика не впечатли в последния си мач за сезона. На стадион Христо Ботев в Благоевград момичетата на Радослав Креснички изнесоха един от най-слабите си мачове за сезона и завършиха 1-1 с Берое Стара Загора. Това бе трето домакинско равенство за благоевградчанки. Гостенките диктуваха играта през по-голямата част и закономерно поведоха в средата на второто полувреме. След това домакините се посъбудиха и успяха да стигнат до равенството.

Точна десет минути преди края бе Вени Дона Сърбинска, която направи самостоятелен пробив от центъра на терена и завърши с точен удар във вратата на Берое. Като цяло положенията липсваха и пред двете врати, а тежкия терен и дъждът затрудниха момичетата от двата отбора.

Въпреки днешния слаб мач, момичетата от Благоевград изпращат полусезон само с една загуба, за което заслужават поздравления. Във временното класиране Спортика заема четвърто място с актив от 18, точки, на една от третия Етър. Начело е НСА с пълен актив от 30 точки, пред ЛП Суперспорт с 23. Шампионатът при дамите ще бъде подновен през месец март 2018 година

П. Попов


Още за: Спортика   мачове   равенство   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар