На работна среща начертаха подготовката за състезанията по биатлон в Банско

09 ноември 2010 00:14   1995 прочита


В тържествената зала на читалище "Н. Вапцаров" в Банско се проведе предварителна работна среща на организационния комитет за провеждането на IBU CUP BIATLON - Банско 2011. На срещата присъстваха рейс директорът на IBU купите Венцислав Илиев, техническият делегат на Европейската федерация по биатлон Карл-Хайнц Волф, кметът на Банско и президент на организационния комитет Александър Краваров, зам. президентът Катерина Дафовска и др.

Обсъдени бяха въпросите за настаняване на отборите, тяхното изхранване, осигуряване на транспорт и охрана за безопасното протичане на състезанието. Ал. Краваров обясни, че вече са отстранени и отремонтирани щетите, нанесени от наводнението през май, и Банско има готовност отново да домакинства на подобно мероприятие. На срещата стана ясно, че до средата на декември ще бъдат изградени и вакс кабините за подготвянето на ските на състезателите.

Доказали сме, че можем и ще продължим да работим в името на доброто бъдеще на града ни и спорта, заяви кметът Ал. Краваров.


Още за: среща   биатлон   Банско   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар