Монтана си тръгна с 3:0 срещу Банско

26 юни 2015 17:38   8551 прочита


Отборът на Монтана победи в последната си контрола в Банско едноименния отбор от планинското градче, в контрола играна на стадиона до хотел „Пири”. Новият член на А група си тръгна веднага след мача за вкъщи, а от понеделник е на лагер в по-близкия им курорт Правец. Сините сразиха с класическото 3:0 банскалии, с голове на Лазаров от дузпа, Генчев и Илиев. Срещата бе наблюдавана и от треньорския щаб на Пирин Благоевград, които се намират на лагер в Банско.

Още в 10-та минута Лазаров нахлу в наказателното поле и си изработи дузпа, която бе отсъдена от главния рефер Георги Иванов, а потърпевшият отбеляза първото попадение. В 22-та минута Генчев бе точен за Монтана, след като засече отлично центриране от ляво. В 32-та минута Попов можеше да реши мача, но на празна врата прати топката над нея. В 40-та минута бе най-чистото положение за банскали, а Хазуров отблизо нацели левия страничен стълб.

През втората част оборотите поспаднаха, но за сметка на това положения не липсваха. В 49-та минута Поплавник изскочи сам срещу вратаря на Банско и стреля в него. Последва така за Банско, а Иванов стреля от дузпата в аут. В 70-та минута отново Поплавник сътвори уникален пропуска, след като от 3 м. не уцели опразнената врата. Той нацели и горната греда с удар от малката пеналтерия в 74-та минута, когато трябваше да избере техниката и само да насочи топката в мрежата. В 82-та минута бе сътворено и най-красивото положение в мача, когато Илиев пое извеждащо по въздуха подаване с ефектно воле, което бе спасено от вратаря на Банско, но нападателят довкара отбитата топка за крайното 0:3.

Димитър Христов


Още за: контрола   победа   ФК Банско   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар