Мисия невъзможна за “Пирин” /ГД/: Пет точки от три поредни гостувания искат началниците

21 октомври 2010 00:20   3854 прочита
Ив. Близнаков
Ив. Близнаков


Ив. Близнаков

Петима влязоха в лазарета, а предстоят последователни визити в Сандански, Криводол и Велико Търново

Ръководството на “Пирин” /ГД/ постави пред тима мисия невъзможна за изпълнение - пет точки в следващите 3 кръга на Западната “Б” група, в които тимът само ще гостува. Тази събота неврокопчани закриват есенния полусезон с гастрол в Сандански на “Вихрен” и в следващите две седмици стартират втория дял от първенството с поредни визити на борещия се за оцеляване “Ботев” /Кр/ и на кандидата за майсторска промоция “Етър”. Избраниците на Димитър Соколов ще гонят дивото, след като изпуснаха питомното в предните си четири мача, в които записаха три поражения и реанимираха с нулево равенство слабака “Ком Миньор”.

След двубоя със състава от Берковица лазаретът се препълни. Най-малтретираният в срещата Марио Близнаков е с подуто коляно и охлузни рани по краката, което почти сигурно го вади от строя за сблъсъка с вихренци. На облекчен режим тренират Ангел Маджиров и Камен Хаджиев. Вторият обаче ще има достатъчно време за лечение, тъй като изтърпява наказание за червен картон. От предната седмица лекуват травми Атанас Иванов и Димитър Мачков. Четирима от петимата играчи с проблеми са титуляри и отсъствието им поставя сложен ребус за разрешаване от треньорския екип.

Въпреки кризисната ситуация изпълнителният директор Иван Близнаков демонстрира завиден оптимизъм. Не смятам, че задачата е невъзможна. Вярвам в момчетата и техните възможности. Надявам се трудностите да ни обединят, както е ставало многократно в подобни случаи. Длъжни сме да се абстрахираме от всякакви странични обстоятелства, които могат да ни разконцентрират, дано и контузените футболисти се възстановят, коментира клубният началник.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар