“Места” вгорчи отчасти дебюта на Д. Жечев

19 октомври 2010 00:18   4232 прочита
Александър Методиев
Александър Методиев


Александър Методиев

“Места” успя да изпълни отчасти заканата си да вгорчи дебюта на Добромир Жечев начело на “Велбъжд”, като се измъкна 1:1 пред собствена публика. Домакините се завърнаха към традицията да получават гол от съблекалнята, след като още в 3-та мин. защитата допусна зад гърба си Янко Янков, който с лекота обработи топката и откри. Хората на Атанас Пецев реагираха като ужилени и подложиха на канонада вратата на гостите.

В 9-та мин. реферът Мартин Никифоров подмина дузпа за игра с ръка на играч на гостите. След минута Ангел Чилев проби отдясно, но стражът на съперника изби топовния му шут. Късмета си пробвахаТопчи, Масърлиев и Чивелиев. Кюстендилци забъркаха здрав бетон, лошият терен допълнително затрудни действията на хаджидимовци, които хвърлиха много сили в борбата с калта и наводнените участъци. Това обаче явно не притесняваше футболистите на “Велбъжд”, които използваха всеки удобен случай да полежат на тревата. Лекарският им екип навъртя солиден километраж, особено през втората част, когато престоя на терена повече, отколкото бе чистото игрово време.

Решаващо за хикса се оказа влизането на Александър Методиев, който донесе точката в 82-та мин. с точен диагонален удар в срещуположния ъгъл на вратата. В края съдията не отсъди още една чиста дузпа за “Места”.

“Места”: Симеонов, Попов, Шишков, Стоилов, Савов, Керезиев, Масърлиев (70-Методиев), Чилев, Топчи, Конедарев (46-Шаматов), Чивелиев (86-Полимеров).

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар