“Места” пожали с 4:0 тима на премиера Б. Борисов

20 октомври 2009 00:18   4788 прочита
Д. Парасков
Д. Парасков


Д. Парасков

“Места” победи с 4:0 “Витоша” /Бистрица/, където е картотекиран и премиерът Бойко Борисов, но гостите трябва да са доволни, че не си заминаха поне с два пъти по-изразително поражение. Ангел Попов изпълни пряк свободен удар в 14-та мин., вратарят Миленко Христов отби, а Ангел Чилев го прехвърли с глава и вкара първия си гол с екипа на хаджидимовци.
“Витоша” опита да отвърне, но бившият футболист на “Левски” Чавдар Атанасов и Иван Терзийски пропуснаха. В 57-та мин. Илиян Масърлиев направи обичайния си рейд по лявото крило и тресна напречната греда. Три минути по-късно Парасков пречупи гостите с тоaповен шут за 2:0 след пас на Масърлиев. Съекипниците на Б. Борисов грохнаха физически и до края се стараеха да загубят с по-малко. Юсеин Чивелиев направи резултата класически в 68-та мин. с асистенция на Юсеин Топчи, който подаде и за втория гол на Парасков в 79-та мин.
“МЕСТА”: Симеонов, Попов, Шишков, Коджебашев, Мавродиев, Чилев /52-Илчев/, Масърлиев, Влайков /85-Безев/, Чивелиев, Керезиев /65-Топчи/, Парасков.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар