Мартин Тошев с глоба, Наджи Шенсой с първа тренировка

14 януари 2016 14:21   5212 прочита


Нападателят на Пирин Мартин Тошев ще бъде санкциониран за това, че все още не се е появил на тренировка, с отбора на орлетата. За санкцията настоява лично селекционерът на Пирин Наджи Шенсой, който днес води тренировката за първи път през новата 2016 година.

Наставникът обясни, че голмайсторът на тима си е позволил на своя глава да закъснее, което според клубният правилник означава санкция за футболиста. Тошев е в чужбина и все още не се е прибрал в родината, а днес орлетата пътуват за първия подготвителен лагер в Брестник. След дълъг път по трасето Истанбул – Благоевград днес на линия за тренировката бе Наджи Шенсой. Проблеми с визата забавиха неговото връщане в областния център.

Шенсой обяви, че селекцията продължава и на лагера в Брестник очаква още две нови попълнения. На мястото на освободения Антонио Хаджииванов пристигна Даниел Младенов, а заместници на Якимов и Дяков все още няма. Шенсой иска да подсили атаката на отбора и в тази насока ще бъдат търсени нови попълнения, за предпочитане българи според специалиста.

Лагерът в Турция все още виси, а основната причина е липсата на финанси. Наджи е безусловен в искането си за втори лагер в Турция, тъй като там има съперници за контролни срещи, а и цените в момента в Анталия, Белек и другите курорти са скандално ниски. Остава само да бъдат осигурени пари, за да може отборът да направи добра подготовка за пролетния полусезон.


Още за: М. Тошев   санкция   тренировка   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар