“Марек” спешно търси вратар, излиза за първа контрола днес

20 януари 2010 00:10   5282 прочита
Анжело Кючуков
Анжело Кючуков


Анжело Кючуков

“Марек” спешно търси втори вратар, след като вчера досегашната резерва на титуляря Дани Белчев - Калин Ивчев, заяви, че напуска отбора и ще пробва късмета си в друг клуб. От щаба на дупничани обявиха, че е възможно да прибягнат и до услугите на някой юноша, но това ще бъде само в краен случай. Както е известно, “Марек” бе напуснат и от треньора на вратарите Георги Стойков, който избра офертата на “Малеш” /Микрево/.

Най-вероятно обаче негов заместник няма да бъде привличан, а с вратарите ще се занимава техническият директор Вельо Костадинов. Същевременно дупничани промениха отбора, с който ще изиграят втората си контрола тази събота. Предварително бе обявено, че те ще срещнат третодивизионния “Миньор” /Бобов дол/, но вчера се разбра, че ще играят на стадион “Бончук” с елитния “Миньор” /Перник/. Контролата с бобовдолци ще бъде отложена за началото на следващата седмица, когато дупничани имат и мачове със “Септември” /Симитли/ и “Малеш”.

Днес в първия спаринг за годината “Марек” среща от 13,30 часа “Рилски спортист”. Наставникът Анжело Кючуков заяви, че ще пусне в игра голяма част от дошлите на проби. Той вече отпрати седем от появилите се миналата седмица 12 футболисти, но през последните два дни в Дупница пристигнаха още една дузина играчи, които желаят да подпишат с “Марек”. Така всички те ще имат възможност да демонстрират качествата си срещу отбора на “Рилски спортист”.


Още за: ПФК Марек   вратар   К. Ивчев   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар