"Марек" отстрани "Левски" в 15-геймов екшън

09 април 2011 00:08   2142 прочита
Г. Гьоргиев
Г. Гьоргиев


Г. Гьоргиев

Играч се нацупи на треньора си и напусна демонстративно залата

"Марек" влезе в топ 4 на плейофите за титлата, след като отстрани "Левски" в 15-геймов екшън. Трите мача между двата отбора завършиха по 3:2. В решителния сблъсък в зала "Спортна" момчетата на Найден Найденов проявиха характер и затвориха двубоя в своя полза не без помощта на верните си фенове, създали невъобразима атмосфера по трибуните. На привържениците си дупничани ще разчитат на чудо в полуфиналната серия с непобедения у нас през сезона ЦСКА.

Изпълнихме си мисията и сега можем само да надграждаме. В никакъв случай няма да се предаваме срещу най-добрия отбор в момента в България, макар че сме наясно с класата му. Не трябва да летим в облаците от успеха срещу сините. С подкрепата на публиката имаме шансове да противодействаме на армейците поне в Дупница, коментира щастливият наставник Н. Найденов.

Македонският разпределител Гьорги Гьоргиев и новоизлюпеният национал Тодор Вълчев бяха водещите фигури в решителните моменти на мача, преминал през драматични обрати, както и предните два. В лагера на гостите се разрази скандал след първата част, когато посрещачът Деян Нинов се спречка с треньора си Николай Желязков и напусна демонстративно залата. Съдийска грешка в третия гейм в ущърб на домакините вдигна адреналина на запалянковците и част от тях бяха на косъм да нахлуят на площадката, за да линчуват арбитрите.

Марекчани гостуват в първата полуфинална среща на ЦСКА в неделя, по същото време в Разлог "Пирин-Балканстрой" приема "Лукойл Нефтохимик".

"МАРЕК": Вълчев-21, Елчинов-17, М. Иванов-11, Йорданов-9, Гьоргиев-8, Душков-8, Божилов-либеро /Апостолов-1, Стоев/.

"ЛЕВСКИ": Желязков-22, Г. Петров-16, Рагин-9, Трифонов-6, Георгиев-6, Нинов-1, Иванов-либеро /Латунов-4, Цв. Петров, Лалов, Василев, Неделчев/.


Още за: Н. Найденов   победа   волейбол   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар