Малките орлета се върнаха недоволни от Гърция, играха 5 мача за четири дни

06 април 2010 00:20   6913 прочита
Благоевградската група на морския бряг
Благоевградската група на морския бряг


Благоевградската група на морския бряг

Избраниците на К. Герганчев хегемон в първенството с голова разлика 120:1

Детската формация на елитния “Пирин” завърши на 6-то място в международния турнир за подрастващи в гръцкия град Патра. Малките орлета обаче се върнаха недоволни от първото си задгранично турне заради хаоса в предварителната програма. За перипетиите на благоевградчани разказа техният треньор Костадин Герганчев.

Нямаме забележки към условията в хотела, храната и терените, но организацията беше под всякаква критика. Не се знаеше кога и с кого играем. Обадят се да се готвим за мач, отидем на място, оказва се, че противника го няма, предлагат ни да запълним дупката с контролна проверка. За 4 дни момчетата изиграха 5 срещи, а в шестата ни присъдиха служебно 3:0 за неявяване на другия отбор.

Единия ден ни се събраха три двубоя, последният беше вечерта за 5-то място, в който отстъпихме на “Феърплей” /Каламата/ с 0:1. Общата ни равносметка е две победи, две загуби и едно равенство.

Повечето от участниците ползваха по-големи футболисти, само нашият състав беше сформиран изцяло от играчи набор’96, заяви пиринският наставник.

Най-точен мерник от избраниците му показа Мики Орачев.

Племенникът на бившето орле Малин Орачев от село Кочан вкара 3 гола. В малкото свободно време благоевградчани използваха топлото време да се потопят в морето.

След няколкодневна почивка зелено-белите подновяват участието си в юношеската група на област Перник, където се включиха в началото на сезона. По наредба 14-годишните нямат отделно първенство. Доминацията на орлетата над пернишките им опоненти е тотална и неслучайно в досегашните мачове головата разлика на състава е 120:1.


Още за: турнир   деца   Гърция   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар