Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

ћалките футболисти на —имитли с убедителна победа на мини световното


19 юни 2018 12:41   3987 прочита—ъс страхотен успех започна мини световното по футбол за децата на —ептември (—имитли). “е стартираха с успех участието си в най-чаканото първенство за цели€ св€т. —ептември (—имитли) игра€т с екипа на Ўвеци€, като с него в първата среща постигнаха убедителна победа с 3:0 срещу отбора на ћеталург (ѕерник).

— две попадени€ за отбора на —ептември се отличи ¬или Ѕачев, а третото попадение беше дело на ћетоди  окалков. “«апочнахме страхотно световното“, коментира треньорът на най- малките футболисти от —имитли јнтон Ѕачев и добави: „ƒоволен съм от всички, дадох шанс на вс€ко дете да влезе в игра, за да усети тръпката да играеш на такъв гол€м форум“. ѕодкрепата за децата ни беше гол€ма, като на стадиона дойдоха много родители, които не спираха да викат за —ептември.

¬. јнастасова

ќще за: футболисти  —имитли  победа ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.