“Малеш” шпионира "Чавдар" /БСл/ в Банско

04 март 2011 00:14   2695 прочита
Ю. Колушев
Ю. Колушев


Ю. Колушев

Треньорският щаб предупреди играчите да стягат коланите

Спортно-техническият щаб на “Малеш” се възползва от отлагането на мача между “Банско” и “Чавдар” /БСл/ за сряда, за да може да шпионира “на живо” съботния си съперник. “Не знам до каква степен ще има полза от разузнаването ми, дано да ни помогне. Добих трайни впечатления, които ще оставя за в съблекалнята преди мача. Ще кажа само, че останах доста изненадан от представянето на “Чавдар”, който на стадион "Свети Петър" изглеждаше като дисциплиниран и подреден тим. Това, което ме притеснява, е, че в Бяла Слатина теренът ще бъде много тежък, домакините са свикнали да играят там и това ще бъде допълнителен плюс за тях. За нас обаче не остава нищо друго, освен да си стегнем яко коланите и да играем на върха на възможностите си до края.

Ако ни отнемат 6 точки, а нещата вървят натам, не знам дали футболистите ми ще бъдат по-мотивирани или обезсърчени, но поне ще сме по-освободени. Гарантирам, че няма да се стигне дотам “Малеш” да изпадне от групата, коментира наставникът на микревци Пламен Мицански. 49-годишният специалист се похвали, че в отбора няма контузени и ще може да подбере оптимална титулярна единадесеторка, след като на разположение вече са изтърпелите дисциплинарни санкции за по един мач Евгени Зюмбюлев и Юлиян Колушев. Последният донесе победата в есенния двубой с чавдарци с късен гол в 80-та минута в тежък и нервен сблъсък.

По предварителни разчети групата от 18 футболисти трябва да отпътува днес, като е планирано преспиване във Враца. От щаба на “Малеш” не допускат, че може да стигне да пренасрочване на срещата, освен ако късната зима не се разлюти още по-вече в последния момент.


Още за: ФК Малеш   мач   Чавдар /БСл/   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар