"Малеш" се хвърля срещу гранда, без да прави тънки сметки

11 декември 2010 00:20   5418 прочита
Пламен Мицански
Пламен Мицански


Пламен Мицански

Треньорът Пл. Мицански се изцепи: Д. Златков си прави евтина реклама на наш гръб

Името си е име, ние сме си ние. Преди време бихме “Пирин” /Разлог/ като гости с 2:1, после изпуснахме “Пирин” /Благоевград/, завършвайки 0:0. Припомням тези факти, защото тогавашните ни съперници имаха съответно Борис Галчев и Спас Делев в съставите си, които са най-добрите в сегашния тим на ЦСКА. Не ни е страх от никого. Обещавам интересен сблъсък, като единствено спортният шанс долу на терена ще е определящ за изхода му, каза вчера наставникът на микревци Пламен Мицански. Срещу армейците днес той ще хвърли най-доброто, с което разполага, без да прави тънки сметки за “висящи” с картони, които биха липсвали в пролетната увертюра на първенството у дома срещу “Етър”.

Нямам право да лиша никое от момчетата да играе в този мач. Всички са на линия, само за Кепов ще решаваме в последния момент, допълни старшията на “Малеш”. Според него бранителят на “Миньор” /Перник/ Даниел Златков си прави евтина реклама на гърба на тима от село Микрево, тръбейки наляво и надясно, че ще стимулира футболистите с 2000 лева при евентуална победа. Това момче се размина с нашия отбор преди време. Сега не бих го разменил за никого от моите бранители. Вместо да обещава разни суми пред медиите, да беше дал парите у нашия капитан и футболистите да решат как да ги разходват. Другото е популизъм, изцепи се Мицански.

50 полицаи от РПУ-тата в Благоевград, Сандански и Петрич, една дузина гардове от Общинската полиция на Струмяни плюс неколцина стюарди ще бдят за опазване на реда днес на стадиона, заяви кметът Валентин Чиликов. Във ВИП ложата се очаква да седнат областният управител Валери Смиленов, лекарят на националите д-р Мишо Илиев, известният с червените си футболни пристрастия петрички градоначалник инж. Вельо Илиев и други известни личности от страната и региона. До вчера продажбата на билетите вървеше по план, притесненията на В. Чиликов бяха свързани единствено с мълчанието на Националния фенклуб на ЦСКА, откъдето още не бяха заявили даже ориентировъчна бройка талони. В тази връзка бе потърсено мнението на шефа на ултрасите Димитър Ангелов.

Пристигам с 500 души. Разчитах на предварителната договорка между кмета Чиликов и Димитър Димитров-Каубоя, където тази цифра е спомената. Ние тръгваме с 10-ина автобуса от София, стигаме до “дупката” в дефилето, преминаваме пеша проблемните двадесет метра и се качваме на други десет автобуса от Сандански, които също сме наели, за да ни закарат до Микрево. Добре ще бъде да има поне 2-3 каси за гостуващите фенове. Между другото билетите /б.а. с цена 5 лева/ са по-скъпи от очакваното, изказа набързо претенциите си Дучето.


Още за: ПФК Малеш   мач   ПФК ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар