"Малеш" и "Монтана" преместиха спаринга от Пиринско в Правец

25 януари 2012 00:12   2709 прочита
Пламен Мицански
Пламен Мицански


Пламен Мицански

Абдикацията на шампиона “Литекс” от Сандански заради лошото време лиши “Малеш” от контрола за днешния ден. До късно вечерта наставникът на синьо-червените Пламен Мицански продължаваше трескаво да търси заместник на ловчанлии. Въпреки че и елитният “Монтана” си тръгва в аванс от Благоевград заради януарския студ и заледените терени, проверката на микревци с отбора на Атанас Атанасов-Орела остава за предварително уречената дата 28. 01., но ще се проведе на игрището в Правец от 13.00 ч. Два дни по-късно, пак от 13.00 ч., в Микрево очакват “Хоризонт” /Турново/.

Ръководството на предпоследния в македонската " лига първоначално отправи покана към “Малеш” за визита отвъд КПП -Златарево, но в крайна сметка за арена на спаринга бе приет стадионът на микревци. Старшията Мицански намира умората у футболистите си за резонна, предвид сгъстения график на проверките /б. а. - 4 контроли за 6 дни/. Притесненията са свързани с контузеното коляно на Васил Ташев, което бе лекувано половин година, мудното възстановяване на капитана Румен Сандев и болките в глезена на Марин Георгиев.

Заради разтежение все още с отбора не тренира Венци Стоянов. “Малеш” приключи предварителните си мачове в групата от турнира в Сандански и чака днешния заключителен мач между “Вихрен” и “Светкавица”. Евентуално равенство или пълен успех праща мълниите на финала в петък, а победа на гладиаторите ще доведе до въртележка при определяне на финалиста, заради равенството в точките и той ще се определи от головата разлика. Ако санданчани бият с по-малко от 2 гола, за траофея ще спори “Малеш”, при по-изразителен резултат на финала ще играят домакините от курортния град.


Още за: контрола   Малеш   Пл. Мицански   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар