Легенда на Пирин изненада с подаръци “Хлапетата”

19 декември 2016 14:11   6622 прочита


Живата легенда на футболен клуб Пирин Петър Петров награди всички участници в поредното издание на Коледния турнир на ДЮФК “Хлапетата”. Традицията всички малки футболисти да получават награди бе спазена и този път.

Над 200 деца на възраст от 3 до 10 години показаха футболни умения в зала Скаптопара в късния неделен следобед. Треньори и състезатели не пестиха сили, за да демонстрират пред своите майки и бащи, баби и дядовци какво са научили през годината. А то не е никак малко. За всички деца имаше поименна грамота, медал, тениска, раница, всичко с логото на „Хлапетата“. Детския футболен турнир в навечерието на Коледа се провежда за пета поредна година, откакто ги има „Хлапетата“.

Футболната школа на практика дава възможност на децата да се докоснат до най-популярната игра, по правилата на истинския футбол, от най-ранна детска възраст. Детско- юношески футболен клуб „Хлапетата“ е във всяка детска градина и училище, където има условия за спорт и игри. От пет години, когато футболния рефер Георги Иванов създава детската школа, професионални треньори поемат децата от най-малки. Във витрината на „Хлапетата“ вече има и ценни купи от рационални и регионални състезания.

Марти Кирилов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар