Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  Ѕърза пица с €йца ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

 луб по таекуон-до „о ≈лит стана на 10 г., основател€т —лави –ачев долет€ от Ќю …орк за юбиле€


23 август 2018 09:04   2083 прочита–азложки€т клуб по “аекуон-до WTF „о ≈лит отпразнува 10-€ си рожден ден по шампионски. ѕрез изпит за черни колани, демонстраци€ на таекуондистите до тържество с торта, и всичко това в дома на този спорт в –азлог- залата за тренировки в центъра на града. «а празника от Ќю …орк долет€ основател€ на клуба —лави –ачев, който проведе и изпита за черен колан.

ѕред него и треньорката в клуба јсени€ ѕулина умени€ демонстрираха 14-годишната ≈лена Ѕицина и 11-годишни€ ѕетър  оцаков.  онкурсът за най- добра рисунка на тема „о ≈лит на 10 години спечели ¬ладимира ≈лчинова, а ръководството на клуба награди с плакети първата европейска шамионка на клуба —пасиана √ригорова и майката на —лави, ћари€ –ачева, за това че ръководи успешно клубните дела, при отсъствието на сина си.

ѕрез годините „о ≈лит се утвърди, като водещ клуб у нас при подрастващите. ƒесетки златни отличи€ от ≈вропейски и държавни първенства, както и титли от международни турнири крас€т витрината на клуба.

Ѕългари€ и в частност –азлог обаче се оказаха тесни за човека с гол€м кръгозор —лави –ачев. ќт н€колко месеца майсторът на олимпийското таекуон-до откри собствена зала в Ќю …орк за клуб „о ≈лит- јмерика, където води тренировки на двайсетина любители на този спорт. —ъвсем скоро за него и възпитаниците му предстои и първото изпитание, а именно участие на силен турнир.

ћарти »ванов

ќще за: „о ≈лит  празник  таекуондисти ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.