Кандидатите за треньор на “Вихрен” се роят лавинообразно, на опашката се нареди уволненият от Симитли Кр. Трайков

06 януари 2010 00:14   6566 прочита
Кр. Трайков
Кр. Трайков


Кр. Трайков

Кандидатите за треньор на “Вихрен” започнаха да се роят лавинообразно с наближаване на старта на зимната подготовка на отбора 11 януари. Два независими източника от мениджърските среди твърдят, че на опашката, засега последен, се е наредил гастарбайтерът в Канада и Белгия Красимир Трайков. Екснападателят на орлетата получи новогодишна картичка с надпис “Уволнение” от есенните си работодатели в “Септември” /Сим/ и се озова в редицата на безработните в първите часове на 2010 г.

Реномето му на интелигентен и прогресиращ наставник обаче не е останало незабелязано в курортния град и част от клубната управа одобрява назначението му. Не е изключено младият специалист да получи подкрепа от основния претендент за поста Йордан Самоковлийски, за когото лобира абдикиралият бос Константин Динев, чиято дума очевидно ще продължи да тежи в Сандански. Близки на бившия треньор на курортистите твърдят, че той е склонен да ръководи делата на местната ДЮШ и да изпълнява ролята на консултант в екипа на наследника на Наджи Шенсой.

С немалки шансове да оглави вихренци е и старшията на “Пирин” /ГД/ Йордан Боздански. Преди няколко сезона отборът спечели майсторска промоция именно под ръководството на благоевградския Зико и местните футболни функционери продължават да го споменават с добро.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар