К. Ангелов предизвика шефа на БФС Б. Михайлов да седнат на детектора на лъжата

19 март 2011 00:20   5324 прочита
К. Ангелов
К. Ангелов


К. Ангелов

Коментарът на първия човек във футбола ни, че участваме в черно тото, е некоректен, твърди Лаптопа

Старши треньорът на орлетата Костадин Ангелов отправи предизвикателство към шефа на БФС Боби Михайлов двамата да седнат на детектора на лъжата и безпристрастната машина да посочи кой е лъжецът. Повод за култовото предложение на специалиста с прякор Лаптопа дадоха скандалните твърдения на първия човек в родния футбол, че подозира “Пирин” в участие в черно тото, визирайки двубоя с “Литекс”. Коментарът на президента на централата, че сме замесени в схема за уреждане на мачове, меко казано, е некоректен. Готов съм да се подложа на детектора, ако и той го направи. Призовавам същото да сторят всички колеги в “А” група. Само така истината ще излезе наяве, заяви пиринският наставник.

Мажоритарният собственик на благоевградчани Емил Наков също изрази недоумение от изцепката на бившия вратар на златното поколение от 90-те години на миналия век. Направо съм в стрес. Много е сериозно, че президент на футболен съюз изразява съмнение във футболен мач. “Пирин” не игра сам във въпросната среща, а имаше съперник в лицето на “Литекс”. Съзнава ли президентът на БФС, че омаловажава победата на шампиона, труда на неговите колеги, членовете на Изпълкома, на Гриша Ганчев, който е от 15 г. във футбола. След разразилото се медийно цунами на непорочните деви това влиза в противоречие с комисиите на БФС. Нека Боби да разследва мача, щом казва “а”, да каже и “б”. Във всеки от първите три кръга ние алармираме за съдийски несправедливости към нашия отбор и имаме основание да протестираме.

Нека Боби да уточни в какво точно се съмнява. Очевидно са го подвели за разговорите на срещата между представителите на 6 от малките клубове по-рано тази седмица. Някой го е изплашил, че сме обсъждали оставката му. Това не отговаря на истината, коментира босът на орлетата. Още по-колоритно реагира неформалният лидер на “бунта на мравките” Цонко Цонев. Г-н Михайлов да си взима редовно хапчетата, сигурно пак е бил в бар “Наздраве”, отсече кметът на Каварна.


Още за: К. Ангелов   БФС   Б. Михайлов   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар