Жребият събра в една група призьорите от миналата година в турнира по минифутбол в Петрич

15 април 2011 00:08   2562 прочита

В Петрич стартира вторият общински турнир по минифутбол за аматьори, който ще продължи до 1 май. В спор за трофея се пуснаха 24 тима, което превръща надпреварата в най-масовото състезание по футбол от близо четвърт век насам.

На техническата пресконференция не бе прието предложението на част от участниците жребият да бъде дирижиран в зависимост от класирането в миналогодишното издание. Така по ирония на съдбата в желязната група “Г” се събраха трите отбора-призьори отпреди година - първенецът “Кимакс Трейд”, финалистът “Тополница” и бронзовият медалист “Държавно горско стопанство” - Петрич, което означава, че един от триото ще напусне рано борбата.

Регламентът предвижда напред след 60-те двубоя в предварителните групи да продължат първите два от всяка от 4-те групи, след което предстоят четвъртфинали на кръст в двата потока. Мачовете се провеждат на двете изкуствени игрища на НСБ “Цар Самуил” с начало 18.00, 19.00, 20.00 и 21. 00 часа, като вечерните сесии са на електрическо осветление. Със свой отбор се представя лидерът в зона “Струма” на пиринската бундеслига “Беласица 1923”.


Още за: турнир   минифутбол   аматьори   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар