Изхвърлиха “миньорите” от “В” група, на опашката на потърпевшите “Малеш”, “Места”, “Перун”...

15 октомври 2009 00:20   7081 прочита
Сл. Павлов
Сл. Павлов


Сл. Павлов

Признат гол от благоевградския рефер Ив. Ганчев и легендата Сл. Павлов предизвикаха тотален хаос в средата на есенния полусезон

Управата на Зоналния съвет на БФС - София изхвърли “Миньор 1919” от Югозападната “В” група. Драстичната мярка бе следствие на скандала на годината в третия ешелон, взривен от легендата на пернишкия футбол Славчо Павлов, който нареди на отбора си да напусне терена в 88-та мин. на мача със “Струмска слава” през уикенда заради признатия гол от благоевградския арбитър Ивайло Ганчев в полза на домакините от Радомир. Клубът отнесе глоба от 1000 лева. Още 750 лв. трябва да плати подстрекателят Сл. Павлов. Бившият футболист на “Миньор” /Пк/, двата “Локомотив”-а от София и Пловдив, “Славия”,”Велбъжд”, “Кайзериспор” /Тур/ и “Пиета Хотспърс” /Мал/ е един от учредителите на частната школа в миньорския център преди 4 г. заедно с екснаставника на “Македонска слава” Юри Васев. Неговият син Томислав Павлов минава за един от най-големите таланти на ЦСКА и в последните 2,5 г. тренираше във футболната академия на шотландския гранд “Селтик”, преди да се завърне това лято на “Българска армия”.
Финансовият колапс е истинската причина за преждевременната раздяла на “Миньор 1919” с третото ниво на родния футбол, смятат запознати с делата на клуба. Според тях шефовете на тима не са преценили добре какви средства са необходими в по-горната група и че не е по възможностите им да набавят парите.


Още за: БФС   ФК Миньор 1919   решение   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар