“Интер Академик” се върна с трудна точка и тежка контузия от сблъсъка край морето

14 март 2011 00:14   2622 прочита
Ал. Попгеоргиев
Ал. Попгеоргиев


Ал. Попгеоргиев

Хандбалистите на “Интер Академик” /Бл/ измъкнаха 28:28 /16:15/ от “Локомотив” /Вн/ в самия край на мача от “А” група във Варна. Точката бе спечелена с гол на Александър Попгеоргиев, който се реваншира за пропусната дузпа 30 секунди по-рано. Настроението на благоевградчани помрачи тежката контузия на Добрин Тунтев. Неговото коляно не издържа в 53-та мин. и бе заменен принудително, а днес травмата ще бъде прегледана обстойно. Срещата премина равностойно като цяло, но в средата на второто полувреме гостите поведоха с 3 гола разлика и пропуснаха отличен шанс да предрешат съдбата на двете точки.

Двата тима завършиха наравно /24:24/ и есенния си сблъсък в Благоевград, като тогава повече съжаляваха варненци. Ако играехме с 50 процента от възможностите си, щяхме безпроблемно да победим. Не стана добър мач. Нямаше живец не само в нашия тим, но и в “Локомотив”, коментира треньорката на “Интер Академик” Софка Арабаджиева.

“ИНТЕР АКАДЕМИК”: Н. Цветков, Попгеоргиев-10, Ст. Радойчев-6, Тунтев-5, Л. Иванов-3, Илиев-1, Джукев-2 /Б. Иванов-1, Габерски, Чорбаджийски/.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар