Ил. Мицански с 2 спасителни гола срещу челник, Д. Макриев вкарва един

08 март 2010 00:16   8407 прочита
Ил. Мицански
Ил. Мицански


Ил. Мицански

Футболисти от пиринско в акция зад граница

Кадърът на благоевградската футболна школа Илиян Мицански донесе спасителни 3 точки за “Заглебие” в полския елит. Острието от Сандански подпечата с два гола победата на тима от Любин с 2:0 на гости на челника “Рух”, с което отборът му се измъкна от дъното на класирането. Поражението не позволи на домакините да застигнат втория и третия в подреждането. Синът на бившето орле Емил Мицански се появи на терена в 61-та мин. и само 120 секунди по-късно попадна в прегръдките на съотборниците си, след като изпревари вратаря и вкара в опразнената мрежа.

Малко преди края Мицански-младши отново финтира противниковия страж, стигна до голлинията и отърколи топката във вратата. Мачът в Хожув се игра под обилен сняг. В следващия кръг Ил. Мицански и компания излизат в българското дерби срещу “Арка”, където се подвизават Стойко Сакалиев и Любомир Любенов.

През отминалия уикенд поредното попадение в сметката си записа и Димитър Макриев. С неспасяем изстрел в 40-та мин. неврокопчанинът сложи начало на класическата победа на “Ашдод” с 3:0 над “Макаби” /Нетаня/ в израелската висша лига, а след почивката асистира за третия гол, преди в 80-та мин. да бъде сменен.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар