Играещият шеф на “Септември” М. Стойнев се контузи за мача с гладиаторите

18 септември 2010 00:20   3301 прочита
М. Стойнев
М. Стойнев


М. Стойнев

Цв. Николов се връща в атаката на симитличани, които са без победа у дома през сезона

Изпълнителният директор на “Септември” Методи Стойнев се контузи преди дербито на Западна “Б” група с “Вихрен” и намали сериозно шансовете да излезе срещу бившия си отбор. Шампионът с “Локомотив” /Пд/ се самокартотекира миналата седмица и удвои усърдието в тренировките, но получи разтежение на прасеца. Заради това наставникът на симитличани Юри Васев ще решава в последния момент дали да включи опитния таран от с. Полето в групата за мача срещу гладиаторите.

Добрата новина за домакините е успешното възстановяване на нападателя Цветан Николов, който напусна с обърнат глезен при гостуването на “Ком Миньор” в Берковица. Той започна на облекчен режим седмицата, ала се включи в традиционната двустранна игра в сряда и се очаква да бъде основна заплаха за “Вихрен” днес. На линия след изтърпени наказания от 1 среща са капитанът Васил Кацарски и крилото Ивайло Лазаров.

В лазарета остават трайно контузеният Даниел Дюлгеров, Анатоли Лулейски и Антон Тодоров, който вече тренира, но не е напълно готов за официални сблъсъци. “Септември” пази приятни спомени от двубоя с “Вихрен” в Симитли миналия сезон. Тогава домакините спечелиха с 4:0 и предизвикаха уволнението на старшията на санданчани Йордан Самоковлийски. По ирония на съдбата благоевградският специалист се завърна в тима от курортния град преди няколко дни и тъкмо срещу “Септември” е първият му мач. Билетите за редовите фенове струват 2 лв., а хубавото време и важното значение на срещата предполагат рекордна посещаемост на градския стадион в Симитли от началото на първенството.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар