Играчите в Bwin очакват с нетърпение Шампионска лига да се завърне

07 май 2020 10:00   3612 прочита


Всички фенове на футбола нямат търпение турнирът Шампионска лига да се завърне. Почти всички от залагащите в букмейкъра Bwin чакат завръщането на най-авторитетния клубен турнир на Стария континент, за да могат да поставят своите залози и прогнози на мачовете от заключителните етапи на състезанието. Към момента няма официална дата за завръщането на Шампионска лига, но Bwin online предполага, че това ще стане през месец август. 

Доста се изписа по време на пандемията от коронавирус, че европейските клубни турнири ще бъдат завършени през август, а преди това ще се изиграят местните първенства. Срокът за завършек на първенствата е до края на юли, поради което всички очакват Шампионска лига да се поднови в началото на август и да завърши в рамките на месец, тъй като новият сезон ще трябва да стартира през септември.

Не е тайна за никого, че Шампионска лига е един от най-залаганите турнири в секцията със спортни залози на Bwin. Това е най-големият клубен турнир в света и поражда интерес на всяко място на Земята. Шампионска лига ще се поднови с много интересни мачове, за които ще иматe bwin оферти , за да може да спечелите по-големи суми. 

За момента са ясни четири от 1/4-финалистите в турнира

Преди пандемията от коронавирус да прекъсне всички спортни събития, се изиграха 4 от 1/4-финалите реванши в Шампионска лига. Четири клуба си осигуриха участието напред в турнира и са една крачка по-близо до голямата цел - спечелване на Шампионска лига. Това са отборите на Атлетико Мадрид, Аталанта, РБ ЛАйпциг и Пари Сен Жермен. Със сигурност най-голямата изненада бе отпадането на Ливърпул, който загуби у дома от Атлетико Мадрид с 2:3 след продължения. Така с 4:2 общ резултат тимът на Диего Симеоне продължи на 1/4-финалите. Впечатление направи и начинът, по който РБ Лайпциг се класира за 1/4-финалите на състезанието. Немският тим разгроми Тотнъм с 4:0 общ резултат, а преди началото на сблъсъците на 1/8-финалите Bwin даваше леко предимство на лондончани.

В другите 1/8-финали реванши Аталанта постигна зрелищна победа с 4:3 като гост на Валенсия и с общ резултат 8:4 се класира за следващата фаза. Тимът от Бергамо е приятната изненада в турнира и предстои да видим до къде може да стигне в състезанието този сезон. Място на 1/4-финалите намери и френският шампион ПСЖ, който елиминира трудно Борусия Дортмунд след успех с 2:0 в реванша и така заличи поражението си с 1:2 на "Сигнал Идуна Парк".

Какво да очакваме при подновяването на Шампионска лига

В Bwin ще може да залагате на всички двубои до края на турнира на атрактивни коефициенти. Може да очакваме много интригуващи 1/8-финали реванши като предстои да се изиграят четири срещи. Мачовете Барселона - Наполи и Манчестър Сити - Реал Мадрид ще приковат вниманието. Барселона не успя да спечели в Неапол в първия мач като стигна до реми 1:1 и ще трябва да свърши работата си на "Камп Ноу", за да се класира на 1/4-финалите. Големият им съперник в Испания - Реал Мадрид, гледа към изхода в турнира, след като отстъпи с 1:2 на Ман Сити у дома в първата среща на 26-ти февруари. Ще видим дали след дългата пауза "белият балет" може да обърне развоя на сблъсъка.

Оставащите две срещи от 1/8-финалната фаза са между Байерн Мюнхен - Челси и Ювентус - Лион. Баварците вече мислят за заключителните етапи на Шампионска лига, след като разбиха Челси с 3:0 на "Стамфорд Бридж" през февруари. В реванша просто няма как Челси да навакса този пасив от три гола. В Торино пък ще бъде много интересно, след като Ювентус загуби гостуването си на Лион във Франция и на реванша Кристиано Роналдо и компания трябва да бъдат на висота, за да запазят жива мечтата си да спечелят Шампионска лига.

Може да следите по-лесно и удобно всички мачове и новини в 7спорт 
 


Още за: футбол   лига   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар