Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

’убчев дава шанс на благоевградчанина Ѕорислав ÷онев


18 юли 2018 12:30   3822 прочитајтакуващи€т халф на Ѕерое Ѕорислав ÷онев е попаднал в полезрението на селекцонера на национални€ отбор ѕетър ’убчев за старта на нови€ турнир на ”≈‘ј Ћига на нациите. Ѕългари€ започва надпреварата с гостуване на —ловени€ 6 септември и домакинство на Ќорвеги€ три дни по-късно. ¬ групата ни е още и  ипър.

ќчаква се благоевградчанинът да бъде сред избраниците на ’убчев за двата двубо€. ѕрез пролетта той направи н€колко силни мача за заралии, с което е привл€къл вниманието на специалиста, пише "“ема —порт". ќще двама пък са играчите на Ѕерое в държавни€ тим за двубоите със —ловени€ и Ќорвеги€. ¬ списъка на селекционера са още »ван ћинчев и ћартин –айнов.

ѕрез април ÷онев преподписа предрочно нов договор с клуба. ѕолузащитникът се присъедини към отбора през л€тото на 2016 година. Ѕорислав, който има брат близнак –адослав, е юноша на ѕирин (Ѕлагоевград), но през 2009 година преминава в школата на Ћевски. «а "сините" той записва участие в 42 срещи на представителни€ тим в които има 5 гола. Ќо след 7 години на "√ерена" се оказа ненужен.

ќще за: Ѕирослав ÷онев  шанс  отбор ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.