„Хлапетата” вдигнаха купите на футболния турнир „Дупница къп 2019"

08 октомври 2019 10:07   7742 прочита


ДЮФК „Хлапетата” спечелиха няколко отличия от международния турнир по футбол за деца „Дупница къп 2019”.

Възпитаниците на треньорите Николай Попниколов, Станислав Атанасов и Мариян Нешов спечелиха убедителното финала в групата за деца, родени през 2012 година и заслужиха първо място и купа. От своя страна родените през 2011 г. се класираха на втора позиция, след тежък финален мач срещу сръбския ФК „ Филип Филипович”. Батковците от 2010 година също грабнаха купата за най - честна и добра игра, а набор 2009 след тежки двубои достигна второто място.

За пореден път „червените“ герои с председател Георги Иванов се отличиха с невероятно присъствие, техника, себераздаване, добра отборна игра и отлични голови постижения, с които грабнаха интереса на дупнишката публика и сръбските организатори.

„Хлапетата” се доказаха за пореден път на терена, което ги превърна в безапелационни първенци, вдигнали купите, спечелили индивидуални награди и закачили златни и сребърни медали на чужд терен.

Треньорите Атанасов, Попниколов и Нешов признаха, че школата се развива с пълна сила, защото има вяра в силите си и това е една от основните причини малките футболни надежди да се представят успешно в този турнир и във всяка своя изява.

„Ние винаги вярваме в себе си, помагаме си, действаме и подкрепяме нашите деца. Щастливи сме, че правим нещо стойностно за тях, че те са част от нас и ние сме част от тях. Щастливи сме, защото именно тези деца са бъдещето на нашия футбол. За пореден път благоеградчанчетата дадоха всичко от себе си, докосвайки публиката до напрежението, емоциите и страстта, разиграли се на футболния терен. Желаем им бъдещи успехи, късмет и множество купи и победи! ”, споделиха развълнуваните треньори.

Марти Иванов


Още за: хлапетата   турнир   футбол   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар