Хандбалист на “Интер Академик” поведе при голмайсторите в “А” група

16 април 2011 00:16   4603 прочита
Ал. Попгеоргиев
Ал. Попгеоргиев


Ал. Попгеоргиев

Хандбалистът на “Интер Академик” Александър Попгеоргиев оглави листата на стрелците в “А” група преди днешния мач с “Локомотив” /ГО/ в Благоевград. Основният реализатор на домакините има 125 попадения и отлични изгледи да завърши начело в класацията. Втори е Теодор Илиев /ЦСКА/ със 122, а третият - Георги Георгиев /НСА/, засега е вкарал 101.

На армейците и столичните студенти обаче предстоят тежки сблъсъци с превъзхождащи ги съперници в последните два кръга от редовния сезон. В същото време благоевградчани приемат получилите 122 гола в предишните си 3 срещи горнооряховски железничари и гостуват на опашкаря “Осъм”.

Победи в тези двубои почти сигурно пращат възпитаниците на треньорката Софка Арабаджиева във финалната четворка, където пред Ал. Попгеоргиев биха се открили още шансове да бележи. За мача с “Локо” /ГО/, който започва от 16.00 ч. в залата на ЮЗУ “Н. Рилски”, на домакините ще липсва само възстановяващия се от травма в коляното младежки национал Добрин Тунтев. Рефери са петричаните Владимир Тодоровски и Красимир Мелков, при които студентите нямат загуба в дебютния си сезон в елита.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар