Хаджидимовката Ев. Попадинова с нова тежка контузия,оперира се до дни!

28 януари 2022 13:25   4452 прочита


Най-добрата ни футболистка в последните години -Евдокия Попадинова е с нова тежка контузия. Националката от Наполи потвърди тежката контузия и поредната операция . "Поредна контузия и пореден тежък удар за мен. Този път обаче е по-сериозно, отколкото очаквах.

В началото на следващата седмица ще се подложа на операция на коляното. Искам да благодаря на всички, които ми писахте, за да ме подкрепите!

Този сезон съдбата ме изправи пред много тежки моменти. Имах повече контузии, отколкото за цялата ми кариера. Истината е, че понякога е трудно човек да намери сили да продължи, да се изправи отново след поредния удар. Опитвам да съм силна - каквато винаги съм била, и да гледам напред, когато съм паднала на земята.

Страшно много искам да покажа на какво съм способна и да реализирам пълния си потенциал, но контузиите продължават да са голяма пречка и да ме спират.

Тежките битки са за най-силните воини. Ще намеря начин да се изправя, защото всяка болка си заслужава в преследване на мечтите"-написа родената в Хаджидимово националка в профила си в една от социалните мрежи.topsport

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар