Градушка и гръмотевици удариха "Малеш" и малкия "Пирин" в Банско

22 юли 2011 00:20   3738 прочита
Пл. Мицански
Пл. Мицански


Пл. Мицански

Треньорите отказват да приберат на сухо футболистите

Градушка и гръмотевици удариха "Малеш" и "Монтана" по време на спаринга им в Банско, който елитният тим с прозвището малкия "Пирин" спечели с 2:0. В хода на мача небето се продъни, а футболистите гледаха с надежда към треньорските скамейки да им подадат знак да се приберат на сухо и безопасно място в съблекалните. Наставниците Пламен Мицански и Стефан Грозданов обаче отказаха да прекратят срещата, подкрепи ги и главният рефер Ивайло Ганчев. Проверката премина под диктовката на северняците, в чиито редици това лято преминаха пет орлета.

От квинтета на терена не се появи само заболелият Александър Дюлгеров, изпратен под наем на стадион "Огоста" от ЦСКА. Дебютно полувреме записа доскорошният капитан на пиринци Димитър Коемджиев, който допринесе за сигурността и спокойствието на вратаря Атанас Аршинков, който почти нямаше работа в рамката. Първото си попадение с екипа на монтанчани вкара Янко Сандански. Полузащитникът от Кресна се разписа с майсторски изстрел от границата на наказателното поле след половин час игра. Влезлият като резерва Борис Кондев бе в основата на дузпата, реализирана в самия край на срещата от Луис Едуардо. Нарушението извърши Румен Сандев.

Най-висока оценка в състава на микревци заслужи стражът Васил Василев-Дзоф, който остана на игрището пълни 90 минути и с изявите си предотврати по-неприятно цифрово изражение на резултата. Голямата слабост на втородивизионния отбор бе липсата на точно завършващо подаване. В досегашните четири двубоя за лятото момчетата на Пл. Мицански записаха още една загуба с 0:2 от аматьорския "Перун" и две равенства съответно 1:1 с "Черноморец" /Бс/ и 4:4 с "Пирин" /ГД/, а утре сутринта им предстои петият тест - в комплекс "Пири" с албански тим от тамошната втора лига, който се очаква да излезе от анонимност при пристигането си днес.

"МАЛЕШ": Василев, Бл. Станков, Сандев, Шекеров, Антов, Дичев, Жежев, Н. Мицански, В. Стоянов, Б. Стоянов, Сакаджийски /М. Станков, Атанасов, Манолски, Кънчев, З. Стойков, Саватов, Кепов/.

"МОНТАНА": Аршинков, Мечечиев, Коемджиев, Личков, Копанаров, Сандански, Св. Кондев, Аврамов, Чурчински, Чипев, Андерсон /Хр. Иванов, Б. Кондев, Луис Едуардо, Гаджев, Тодоров, Илиев, Трифонов, Мичев/.


Още за: ФК Малеш   победа   ФК Монтана   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар