Голобрадите младоци на “Пирин 2001” не се дадоха на мъжете от елитния “Видима”

08 февруари 2011 00:16   6360 прочита
Ивайло Андонов
Ивайло Андонов


Ивайло Андонов

Малко очаквано равенство 2:2 извъртя юношеската формация на “Пирин 2001” в елитната група до 19 г. срещу представителния отбор на аутсайдера в “А” ФГ “Видима”. Хората на Ивайло Андонов бяха на прага на още по-голяма сензация на игрището в Кочериново, което принуди наставника на северняците Митко Тодоров да хвърли на терена през втората част основните си футболисти, за да стопи пасива от два гола на почивката. Благоевградските младоци влязоха устремно в двубоя и още в 10-та мин. Георги Ризов не сгреши, изведен сам срещу вратаря на съперника от Марио Кърпачев.

След половин час игра от идентична позиция се разписа Петър Мицев с асистенцията на Александър Ханджийски. Севлиевци се отърваха от пълен резил с точните изстрели на Ангел Русев и на бившия играч на “Беласица” и “Миньор” /Пк/ Христо Господинов. За двете попадения подаде преотстъпеният от “Левски” Калин Щърков. Дебют за “Пирин 2001” записа македонецът Робърт Синадинов, който оперира в халфовата линия. Това бе втората контрола на пиринци за зимата. В първата бе регистрирана загуба с 1:3 от лидера в дупнишката бундеслига “Марек”, срещу който пак се разписа Мицев. Следващата проверка утре също е срещу мъжки отбор, този на втородивизионния “Пирин” /ГД/.

“ПИРИН 2001”: Тапигьозов, Йовчев, Янев, Граминов, Давков, Ханджийски, Кърпачев, Ризов, Радев, Калистрин, Мицев /Тънов, Пехливанов, К. Христов, Иванов, Р. Синадинов, Олев/.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар