“Германея” изненада миньорите в Бобов дол

14 септември 2010 00:14   4158 прочита
Даниел Белчев
Даниел Белчев


Даниел Белчев

Футболистите на “Германея” победиха като гости с 1:0 “Миньор” /Бд/ и охладиха амбициите на бобовдолци за челото в Югозападна “В” група. През първото полувреме по-добре на терена стояха домакините, но бившият вратар на “Марек” Даниел Белчев направи няколко страхотни спасявания и не им позволи да дръпнат в резултата. В 25-та мин. топката се отби от ръката на Асен Мишев и страничният арбитър размаха флага, уведомявайки главния съдия Мартин Александров за дузпа.

Опитният страж на тима от Сапарева баня обаче се справи и с 11-метровия наказателен удар. След почивката ролите се размениха и повече активност демонстрираха избраниците на наставника Борис Кръстев. В 65-та мин. Георги Славков опита да прехвърли бранител на миньорите в пеналта, последва игра с ръка на защитника и дузпа, която Георги Везенков превърна в гол. “Германея” можеше да стигне и до второ попадение, но Г. Славков пропиля отличен шанс, а М. Александров не посмя да посочи бялата точка за събаряне на Марио Карачорски.

“ГЕРМАНЕЯ”: Белчев, Гьонов, Александров, Мишев, Бояджиев, Карачорски, Стамболийски /60-В. Георгиев/, Фурнаджиев, Джоргов /83-Ценов/, Везенков /90-Шомев/, Г. Славков.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар