Георги Младенов води юношеските национали на лагер в Благоевград

07 юни 2013 13:17   5124 прочита


С група от 20 състезатели селекционерът на юношеският национален отбор на България по баскетбол Георги Младенов ще проведе подготвителен лагер в Благоевград. В периодът от 23 юни до 6 юли националите ще тренират в спортната зала на ЮЗУ Неофит Рилски и ще ползват легловата база в комплекс Бачиново.

В областния център българските юноши ще играят две контроли с връстниците си от Македония. В края на юни пък националите ще участват в силен международен турнир в Гърция заедно с домакина, както и Германия и Сърбия. След лагера в Благоевград юношите заминават за Самоков, където ще останат до началото на Европейското първенство в дивизия А. Георги Младенов събира момчетата на 10-и юни в Албена, където първите два дни те ще участват на 3х3 турнир, който ще бъде квалификация за международно състезание в Джакарта, Индонезия. От 12 юни отборът ще тренира в Търговище, където десет дни по-късно ще изиграе две контроли с Румъния.

 В групата на Младенов има 7 юноши, които играят в чужбина. Това са Курт Емре (Турция), Симеон Лепичев (Франция), Александър Везенков (Арис, Гърция), Владимир Петров (Железник, Сърбия), Николай Вангелов (Италия), Димитър Димитров (Франция) и Васил Стоименов (САЩ).
 

Лъчо Петров


Още за: баскетбол   лагер   Благоевград   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар