Футболист на “Пирин” /Рз/ вкара най-ранния гол във 22-та сек.

05 октомври 2010 00:20   4449 прочита
Георги Фикиин
Георги Фикиин


Георги Фикиин

В навечерието на напеченото дерби с Бачевци

Футболистът на “Пирин” /Рз/ Георги Фикиин вкара най-ранния гол в Югозападната “В” група. Юношата на гранда “Левски” се разписа още във 22-та секунда на мача с “Ботев” /Ихт/, в който тимът на Иван Стойчев се върна на пътя на победите с класическото 3:0. Веднага след началния съдийски сигнал домакините подеха триходова комбинация, преминала през Цветан Върсанов и Владислав Христов, преди роденият в Добринище техен съотборник да простреля вратаря на съперника по диагонала в обратния ъгъл на мрежата. Интригата свърши окончателно с попадението на Тодор Пандев в 23-та мин. след пробив и остро подаване в малкия пенал от фланга на Асен Георгиев.

В 35-та мин. ексорлето Кирил Кръстев едва не счупи страничния стълб с мощен шут от 35 метра. След рикошета топката се върна към точката на дузпата, откъдето обаче Георгиев не успя да улучи целта. Кадърът на “Македонска слава” и “Пирин” обаче се реваншира с още една асистенция в 65-та мин., при която младият Върсанов беше задължен да вкара. На рефера Мартин Никифоров не се наложи да бърка в джобчето с картоните и разложани ще разполагат с целия си кадрови потенциал за двубоя в междинния кръг утре, в който гостуват на собствения си стадион на местния противник “Авангард” /Бачево/. Двете селища са в отколешна футболна вражда и прогнозите сочат напечен сблъсък, независимо че отборите се намират в двата противоположни края на таблицата.

“ПИРИН” /РЗ/: Добрев, Фикиин, Коемджиев, Тунтев, Руйчев, Райков /70-М. Петрунов/, Кръстев /80-Янкулов/, Ас. Георгиев /65-К. Петров/, Т. Пандев, Върсанов, Вл. Христов.


Още за: Г. Фикиин   гол   ПФК Левски   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар