Футболист на "Места" припадна от изтощение по време на мач, няколко часа по-рано работил на къра

23 август 2011 00:10   3745 прочита
Лекарят на
Лекарят на "Места" мери кръвното на изтощения М. Летиф


Лекарят на "Места" мери кръвното на изтощения М. Летиф

Хаджидимовци спазиха традицията да се провалят в първия шампионатен кръг

Играчът на "Места" Мохамед Летиф изплаши всички на стадион "Димитър Лекин" по време на първия мач от новото първенство в Югозападната "В" група срещу ОФК "Хебър". Футболистът се свлече на земята на почивката и не можа да продължи срещата.

Младежът се оплака от световъртеж, а лекарският преглед установи, че границите на кръвното му налягане са опасно сближени. Впоследствие стана ясно, че потърпевшият е станал жертва на изтощение. Малко преди обяд същия ден Летиф помагал на семейството си в земеделската работа и следобед натоварването на терена и адската жега свършили останалото. Докторите му предписаха едноседмично възстановяване.

Хаджидимовци спазиха традицията да се провалят в първия шампионатен кръг, като отстъпиха с 0:1 на пазарджиклии. В предишните 5 поредни шампионата в третия ешелон местенци имат само 1 спечелена точка в стартовия сблъсък миналата година срещу бъдещия първенец "Сливнишки герой". Гола за хебърци вкара в 12-та мин. Димитър Дичев с отмерен шут в долния ляв ъгъл. Последвалият домакински щурм срещна отлично подредената и организирана защита на гостите, а стражът Милен Петракиев, познат в региона от изявите си за "Пирин" /ГД/, бе безупречен в рамката.

"МЕСТА": Симеонов, Чолев, Коджебашев, Шишков, Попов, Стоилов, Масърлиев, Летиф /46-Ряхов, 78-Сабахлъков/, Чилев, Баханов, Парасков.


Още за: ФК Места   М. Летиф   изтощение   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар