Футболист на "Места" постави антирекорд с 2 жълти картона за 1 минута

19 април 2011 00:20   4449 прочита
Илиян Масърлиев
Илиян Масърлиев


Илиян Масърлиев

Футболистът на "Места" Мартин Ангелов постави антирекорд с два жълти картона в рамките едва на 60 секунди при домакинската победа на своите с 2:1 срещу "Чепинец". Играчът се появи в игра в 88-та мин., но минута по-късно след две безумни прояви реферът Младен Пенев от Кюстендил го върна обратно в съблекалнята. Гостите пък играха с човек по-малко от 30-та мин., след като арбитърът изгони Венцислав Димитров за две касапски влизания в краката първо на Юсеин Топчи, а впоследствие на Ангел Чилев.

Макар и в числено намален състав, велинградчани максимално изтормозиха хаджидимовци и в немалко моменти ги принуждаваха да изпадат в глуха защита. Резултата откри в 15-та мин. Илиян Масърлиев с топовен шут в долния ляв ъгъл на мрежата. След това с добри спасявания се отличи младият Георги Богданов, който замести достойно ангажирания с аматьорския национален отбор Иван Симеонов. В 43-та мин. обаче местенският страж трябваше да капитулира пред изстрела на съотборника си Димитър Парасков, който забоде топката в собствената врата в опит да неутрализира центриране от фланга. В 50-та мин. аванса на домакините възстанови Топчи с удар от движение.

Гостуващият тим не се отказа да търси равния и се оголи отзад за контрите на "Места". На два пъти Конедарев и Парасков пробваха късмета си отдалеч, после Методиев и Масърлиев пропуснаха отблизо. Работа на отсрещната врата имаше и за Богданов и защитниците пред него. Малко преди края съдията Мл. Пенев отмени попадение за "Чепинец" след сигнал за засада от асистента си по тъчлинията и си навлече гнева им.

"МЕСТА": Богданов, Попов, Шишков, Коджебашев, Ушев, Ряхов /88-Ангелов/, Топчи, Масърлиев, Чилев /68-Конедарев/, Парасков, Методиев.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар