Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

‘  ДЅенфикаУ, Ћисабон загр€ на стадион Д’ристо ЅотевУ за началото на VI ћеждународен детски турнир Д упите на ќбщина ЅлагоевградУ


27 август 2018 11:59   2317 прочита√остите от ‘  „Ѕенфика“, Ћисабон за първи път проведоха тренировка на стадион „’ристо Ѕотев“ в Ѕлагоевград и по този начин поставиха символично начало на едно от най- големите спортни събити€ в града. ќтборът е най- нови€т член на семейството и при€телите на ћеждународни€ детски футболен турнир „ упите на ќбщина Ѕлагоевград“.

Ќа терена в село –илци ще загр€ва отборът на ‘  „ƒинамо «агреб“. „асове преди началото на VI издание на турнира, отборите се подготв€т за предсто€щите срещи.

¬ходът е свободен за всички почитатели на един от най- зрелищните спортове. ћачовете ще се провеждат до 1 септември, когато ще бъдат финалните срещи. ќтборите ще игра€т на стадионите в село –илци, а елиминационната фаза ще бъде на стадион „’ристо Ѕотев“.

ќще за: гости  ‘  Ѕенфика  тренировка ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.