Европейски шампион по таекуон-до от Благоевград се връща в играта, ще преследва световна титла

08 август 2019 10:23   9954 прочита


Десет месеца след като обяви пред struma.com, че се отказва от активна състезателна дейност, многократният шампион на България по таекуон-до ITF се връща в играта. Европейският шампион в кат. до 85 кг. от шампионата в Минск, Беларус през 2014 година ще атакува световната титла на предстоящото първенство на планетата в Пловдив в края на този месец.

Двукратният победител в битката за изваждането на Богоявленския кръст в ледените води на река Струма тренира на пълни обороти и е пределно амбициран за успех. В профила си във Фейсбук Илиан написа:

"Back in the game! На 25.08.2019 в Пловдив-зала Колодрума ще представлявам България на Откриването на Световното първенство по Таекуон-До в категория до 85кг. Ще се изправя срещу действащия европейски шампион в категорията от Украйна-Андрей Стеценко. Ще се радвам на подкрепата Ви.... "

Илиан е само на 24 години и вече има участия на професионалния ринг, като кикбоксьор. Томанов ще бъде част от националния тим на България по таекуон- до, чийто лагер продължава и в момента в областния център.

Марти Иванов


Още за: шампион   таекуон-до   успех   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар