Евдокия Попадинова вече e в родината си, доведе в Хаджидимово и приятеля си

16 декември 2019 09:55   6010 прочита

,Най- добрата футболистка на България през последните години Евдокия Попадинова се прибра в родния град Хаджидимово, където ще остане за Коледа и Нова година. Един семестър преди края на своето обучение в университета Флорида Глъф Коуст в САЩ тя и нейният приятел Кейл Бери ще прекарат няколко седмици в България. Двамата вече посетиха Рилския манастир, а през следващите дни ще продължат с тура в родината на Попадинова.

За нея последният футболен сезон с Florida Gulf Coast University приключи през ноември, а през пролетта ще трябва да търси нов клуб, за да продължи с футболната си кариера. Освен това Попадинова ще се дипломира в университета, а на церемонията ще присъстват и нейните родители.

По време на кариерата си като състезател на университетския тим Йигълс Евдокия Попадинова успя да спечели всички награди, като се превърна в едва петата състезателка от университета, която печели награда Футболист на годината в ASUN. Най- щастлив от завръщането на футболистката в Хаджидимово, бе нейният брат, който разбира се получи и най. много подаръци.

Марти Иванов 

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар