Ето как поддържа Станислав Манолев форма в Благоевград(ВИДЕО)

30 март 2020 12:11   5919 прочита


Националката на България по художествена гимнастика в индивидуалното направление - Катрин Тасева и халфът на Лудогорец - Станислав Манолев се включиха в набиращата популярност Backstage практика, където чрез видеоразговор известни спортисти споделят какво мислят за случващото се в света на спорта в момента и как прекарват свободното си време вкъщи.

В днешния епизод Манолев разкри как тренира и поддържа формата си в извънредната ситуация, спирането на efbet Лига и други теми. "Ставам рано. Правя закуска на децата. След това задължително отивам да тренирам. Бягане, обиколки, спринтове. 1-2 в седмицата тренировка с топка", започна той. "Хранителният ми режим е горе-долу добър, защото се старая да си набавям всички вещества. Някои клубове в България обявиха, че няма да завършат сезона. Ще имат финансови проблеми. В Европа спряха всички първенства.

Надявам се колкото се може по-бързо да се завърши от тази криза, защото на всички им липсва нормалният живот и спортът. За нас спортът е начин на живот", продължи Манолев. "Лично аз спазвам 2-3 метра разстояние от другите хора, но гледам да се ограничавам да не се виждам с други хора", завършва халфът на Лудогорец.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар