Екснационалът М. Христов души рефера и обръща мача срещу “Пирин” /Рз/

19 октомври 2010 00:20   5397 прочита
М. Христов /най-вдясно/ и съотборниците му обработиха съдията М. Александров и той обърна свирката
М. Христов /най-вдясно/ и съотборниците му обработиха съдията М. Александров и той обърна свирката


М. Христов /най-вдясно/ и съотборниците му обработиха съдията М. Александров и той обърна свирката

С 3 дузпи и червен картон синът на бившия съдийски шеф Боре Александров - Мартин, оплеска за 24 ч. два двубоя на отбори от Пиринско

Отборът на “Пирин” /Рз/ загуби скандално с 2:3 на гости на “Балкан” и отстъпи от лидерската позиция в подреждането на Югозападната “В” група, а реферът Мартин Александров оплеска втори мач на отбор от Пиринско в рамките на 24 ч. В събота синът на бившия съдийски шеф Боре Александров изнерви с фалшивата си свирка банскалии в срещата им от втория ешелон срещу “Спортист”, ден по-късно младият арбитър се изгаври с разложани в Ботевград. Първото полувреме не предвещаваше бурята след почивката. В 35-та мин. Йонко Пейков откри за домакините, след шест минути голмайсторът събори Владислав Христов в наказателното поле и Тодор Пандев вкара отсъдената дузпа.

Таранът на гостите изведе своите напред отново от 11-метров наказателен удар в началото на втората част, когато защитник на ботевградчани предотврати второ попадение в мрежата с ръка на голлинията и съдията посочи бялата точка, но не изгони “волейболиста”. Въпреки това играещият треньор на “Балкан” Мариян Христов се нахвърли срещу представителя на футболната Темида и започна да го души. Пръстите на някогашния национал върху шията на чернодрешкото личаха и след края на срещата, разказа шокиращите подробности наставникът на пиринци Иван Стойчев.

Нарисуваният червен картон обаче остана в джобчето на Александров-младши, който след секунди измисли дузпа за домакините за падане на Райко Влъчков в пеналта, макар на метър околовръст да нямаше играч на пиринци. Капитанът Стоян Райков възропта срещу несправедливостта и бе пратен под душа, а Григор Стойчовски реализира подаръка. Пълният обрат стана факт в 81-та мин. М. Христов демонстрира класа и въпреки напредналата си футболна възраст 37 г. подмина на скорост трима бранители и даде перфектен пас към Ивайло Стоименов-Кокала, който не сбърка.

“ПИРИН” /РЗ/: Жегов, Тунтев /38-Ушев/, Коемджиев, Бъчваров, Руйчев, Райков, Кръстев, Ас. Георгиев, Т. Пандев, Върсанов /70-Огнянов/, Вл. Христов.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар