Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

ƒесподов: »граеш за Ѕългари€, не можеш да се мърдосваш на терена


7 септември 2018 09:48   4722 прочита–адостно е, че  раев отбел€за два гола и победихме, коментира националът


Ќационалът  ирил ƒесподов изрази задоволство от успеха на старта в турнира Ћига на нациите. "“рикольорите" спечелиха с 2:1 гостуването на —ловени€ в Ћюбл€на, а в недел€ им предстои домакинство на Ќорвеги€ - от 19:00 часа на "¬асил Ћевски".

"„естит празник на всички българи! “ежък мач, раздадохме се, радостни сме от победата, но сме здраво стъпили на зем€та, не сме направили кой знае колко гол€мо нещо. — нетърпение очакваме мача в недел€", коментира ƒесподов.

" олективът оказа доста гол€мо вли€ние на мача. »граеш за Ѕългари€, не можеш да се мърдосаш на терена. ¬сички помагахме в защита, радостно е, че усп€хме да победим с 2:1. ¬ момента съм уморен, това е нормално, но ще отмине. ƒадох всичко от себе си, радостно е, че  раев отбел€за два гола и победихме. ѕожелавам успех на младежите срещу ‘ранци€", добави нападател€т на ÷— ј след мача в Ћюбл€на.

Blitz.bg

ќще за:  ирил ƒесподов  успех  турнир  нации ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.