ЦСКА 1948 не се спира! Взе ас на Славия от Гоце Делчев!

20 декември 2019 13:51   8176 прочита


ЦСКА 1948 привлече Славчо Шоколаров от отбора на Славия след светкавични преговори с ръководството на "белите".

Славчо Шоколаров е с изключителен опит в професионалния футбол, роден в Гоце Делчев преди 30 години, но продукт на школата на Ботев Пловдив. Все пак на 17 години се връща в Пирин ГД и дебютира в Б група, пише Pirinsport.com. После играе за Светкавица, Монтана, Любимец, Черноморец, Поморие, Лудогорец и Славия. Носител на Купата на България с белите.

"Благодаря на ЦСКА за поканата, която веднага приех. Специално и на Кирил Котев, който беше в основата на трансфера. Благодарен съм и на всички в Славия, където изкарах 2,5 чудесни години, спечелих Купата, играх евротурнири, но може би вече дадох всичко", сподели Славчо Шоколаров.

"Разбира се, че ЦСКА ще спечели първото място и промоция в efbet лига, защо да не играем и финал за Купата", каза още халфът, който може да бъде полезен на още няколко позиции.

"Познавам се с Андон Гущеров, Сашо Александров, Янко Сандански, лесно ще се адаптирам", допълни халфът и завърши с пожелание към армейците: "Нека всички бъдат живи и здрави! Феновете да подкрепят ЦСКА и в добри, и в лоши моменти, защото ще има и тежки мигове, няма какво да се лъжем. Весели празници на всички!.


Още за: ЦСКА   Славия   ас   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар