“Чо Елит” взе злато и бронз от Отворения шампионат на Сърбия по таекуон-до

02 ноември 2011 00:20   11988 прочита
Гостуването в Румъния донесе много усмивки на разложките последователи на таекуон-до
Гостуването в Румъния донесе много усмивки на разложките последователи на таекуон-до


Гостуването в Румъния донесе много усмивки на разложките последователи на таекуон-до

Състезателите на клуба от Разлог трупат опит в двустранна среща с румънския “Дачич”

Състезателката на “Чо Елит” /Рз/ Мария Пулина спечели златен медал от Отворения шампионат на Сърбия по таекуон-до /версия WTF/, който се проведе в Белград. Талантливата възпитаничка на треньора Славчо Рачев заслужи трофея в кат. до 29 кг при кадетите. В същата възрастова група Спасиана Григорова /33 кг/ взе бронзово отличие.

За първи път състезанието по олимпийско таекуон-до в сръбската столица бе от “А” клас, най-високата категория за прояви от подобен ранг. След турнира Сл. Рачев, който е и председател на “Чо Елит”, заведе десет свои и трима столични таекуондисти да трупат опит на двудневна двустранна среща в Румъния. Опоненти на българите бяха бойците от “Дачич” /Михаелещи/.

В първия ден спарингите бяха индивидуални, а на втория - отборни. Всички участници в тях получиха красиви купи от организаторите. Арена на спортната проява бе петзвездният хотел “Кънтри клуб”, където домакините осигуриха перфектни условия. Връзката с колегата си от Разлог осъществи бившият национал на северната ни съседка Мадалин Драган, който сега е треньор на “Дачич”, а финансирането на двустранната среща пое клубният президент Раду Ролеа.


Още за: Чо Елит Рз   М. Пулина   медал   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар