Босът на смърфовете Коко Динев дойде за 0:0 на юношески мач в Покровник и си тръгна ядосан

03 ноември 2010 00:20   4652 прочита
А. Карачанаков
А. Карачанаков


А. Карачанаков

Орлето А. Карачанаков даде заявка за най-бърз гол в първенството с попадение в 38-та сек.

Босът на пловдивския “Локомотив” Коко Динев изгледа нулевото равенство на юношеската формация на смърфовете с “Пирин 2001” в мач от елитната група до 19 г. Появата на футболния шеф на базата в село Покровник отклони за дълго вниманието на публиката от терена, където не беше по-малко интересно. Неговите питомци обаче го разочароваха. Домакините хвърлиха в битката няколко футболисти от набор’93, докато в състава на съперниците се подвизаваха четирима играчи от представителния отбор. В карето попълнения личаха познати имена като Ангел Йошев и Николай Чипев, но присъствието им на терена не помогна за повече от точка срещу бойките благоевградчани, които се специализираха в хиксовете този сезон - 7 от 13.

Спечелените досега 13 точки отреждат на хората на Ивайло Андонов 12-та позиция във временното подреждане, с 4 над чертата на изпадащите. Талантите на пловдивското “Юве” държат червения фенер в класирането със скромния актив от 8 т. Три тима делят местата от 15-то до 17-мо с по 9 т., сред тях формацията на елитния “Пирин”. Само головата разлика държи орлетата над зоната на здрача, но момчетата на Илко Христов имат да играят отложен двубой вкъщи отпреди няколко седмици с един от триото закъсали отбори “Локомотив” /Сф/. С подкрепленията от мъжете Благой Пасков и Виктор Петаков в редиците си зелено-белите ремизираха 1:1 на терена в Рилци с “Левски” в отминалия шампионатен кръг. Антон Карачанаков даде заявка за най-бърз гол в първенството, след като се разписа още в 38-та секунда на срещата. В края на полувремето сините възстановиха статуквото и удържаха след почивката домакинския натиск.

Лидерът “Литекс” увеличи на 5 т. преднината си на върха след победа с 3:1 на гости на “Чавдар” /Етр/ и издънки на преследвачите си - загуба на “Сливен” с 0:1 в Добрич от местния “Добруджа” и 0:0 на “Славия” с ЦСКА. Идния понеделник “Пирин 2001” гостува на “Левски”, а следващия ден на “Пирин” предстои сблъсък във Велико Търново с “Етър”.


Още за: К. Динев   мач   равенство   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар