Бой в клетка за празника на Благоевград - 5 октомври

04 октомври 2019 10:08   6902 прочита


Бойното шоу SFC - 9 ще се проведе на 5-ти октомври в Благоевград и ще включва участието на една от най-добрите бойни атлетки на града, в това число и шампионката по таекуон- до Албена Ситнилска. На паметната дата, на която през 1912 година е освободена Горна Джумая, и повече от век след това ще бъде извършена заупокойна молитва в памет на загиналите за освобождението на Пиринска Македония, жителите и гостите на града ще имат възможността да гледат бой в клетка. Или както са казали древните римляни “Дайте на хората хляб и зрелища и те ще понесат всичко, което им наложите!“.

Иначе в празничния ден талантливата състезателка от Благоевград ще покаже уменията си на своя територия и пред своя публика. Срещу нея ще се изправи Антонела Дзидзи. Италианката тренира кикбокс и муай тай от 10-годишна възраст и в състезателната си кариера има внушителната статистика 15-3.

Антонела е млада и амбицирана и има участия в професионални турнири не само в родната ѝ Италия, но и в Испания и Гърция.

Битката е част от бойното шоу SFC 9, което ще включва срещи по кикбокс и ММА. Главната битка на вечерта ще е реваншът между заклетите врагове Камен Георгиев и шампиона Калоян Колев, които си спретнаха петрундова война през февруари и оттогава насам не са спирали да търсят конфронтации, като в крайна сметка отново се озовават един срещу друг в клетката.

Събитието ще се проведе на 5-ти октомври от 19:30 в зала Скаптопара

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар