Благой Наков се раздели с Банско

02 юли 2013 10:48   6552 прочита


Голмайсторът на Б група за изминалия сезон Благой Наков смени клубната си принадлежност. От следващия сезон той ще играе за Монтана. В кариерата си Благой е играл за Беласица, Пирин, Вихрен и Банско. Наков отбеляза 16 гола за банскалии през сезон 2012/2013 и стана голмайстор на Б група. Благой ще се върне на стадион “Св. Петър’ в деветия кръг от пролетния дял на първенството, в който Банско приема Монтана. С привличането на Наков Монтана прави заявка за бързо завръщане в елита.

В тима се завърна Георги Мечечиев, който след рокадите в Локомотив (Пловдив) остана без отбор. Наставникът Атанас Джамбазки взе още бившите играчи на ЦСКА Мартин Дечев и Ели Маркес, Стоян Васев от Пирин (Благоевград), Мартин Методиев от Чавдар (Етрополе), Кристиян Митов от Литекс, Мартин Василев от Видима- Раковски, Веселин Васев от частния клуб Оскар Ел, Никола Мицански от Сливнишки герой и Аян Садъков от Свиленград. Треньор на вратарите в Монтана е легендата на Пирин Мирослав Митев.

Сега проблемите ще бъдат в лагера на Банско, като Самоковлийски ще трябва бързо да търси заместник на най- резултатният си футболист. Ролята на офанзивен футболист в Банско най- вероятно ще поеме юношата на Милан Антонио Михайлов.

Лъчо Петров


Още за: Бл. Наков   сезон   клуб   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар