Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградчанката ¬иктори€ ћитева приключи сезона с два медала на малокалибрено оръжие


19 юни 2018 12:45   4764 прочита— ƒържавното първенство на малокалибрено оръжие в —офи€ приключи състезателни€ сезон за —портен клуб по стрелба "ѕирин" Ѕлагоевград. “ой се оказа повече от успешен за ¬иктори€ ћитева, ко€то гарнира титлата си от пневматичната пушка с нови два сребърни медала /малокалибрена пушка - легнал и /3х20/.

¬иктори€ е нагледен пример за това как, с упоритост и много труд, може да се преодолее липсата на стрелбище и възможността за подготовка в реална среда. ћного стабилно се представиха момчетата при стрелбата с пушка положение легнал, където Ќиколай …орданин с резултат 284 т. зае седмото м€сто, а “одор ћитев стана девети с 379, 8 т.

ѕървенството беше прощъпалник на този рубеж за ƒенис ÷ветков и  ристина  аровска, а първи€т вдишан барут безспорно им е донесъл незабравими емоции. —ъстезанието бе за всички възрасти от най-малките до мъже и жени, а при девойките ¬ики бе сред най- добрите. Ќа позици€ легнал само точка и половина изостава от първото м€сто, но това пък и дава още по-гол€м стимула да тренира.

ќще за: ¬иктори€ ћитева  сезон  медали ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.