Благоевградчанката Виктория Митева приключи сезона с два медала на малокалибрено оръжие

19 юни 2018 12:45   7116 прочита


С Държавното първенство на малокалибрено оръжие в София приключи състезателния сезон за Спортен клуб по стрелба "Пирин" Благоевград. Той се оказа повече от успешен за Виктория Митева, която гарнира титлата си от пневматичната пушка с нови два сребърни медала /малокалибрена пушка - легнал и /3х20/.

Виктория е нагледен пример за това как, с упоритост и много труд, може да се преодолее липсата на стрелбище и възможността за подготовка в реална среда. Много стабилно се представиха момчетата при стрелбата с пушка положение легнал, където Николай Йорданин с резултат 284 т. зае седмото място, а Тодор Митев стана девети с 379, 8 т.

Първенството беше прощъпалник на този рубеж за Денис Цветков и Кристина Каровска, а първият вдишан барут безспорно им е донесъл незабравими емоции. Състезанието бе за всички възрасти от най-малките до мъже и жени, а при девойките Вики бе сред най- добрите. На позиция легнал само точка и половина изостава от първото място, но това пък и дава още по-голям стимула да тренира.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар