Бивш треньор на “Беласица” отмъкна сърбина В. Иванович от орлетата и го взе в Силистра

15 февруари 2011 00:18   4211 прочита
В. Иванович
В. Иванович


В. Иванович

Елитният “Пирин” и сръбският плеймейкър Велимир Иванович не се срещнаха. Халфът от западната ни съседка отсвири орлетата и избра да рита в Силистра в състава на средняка в Източната “Б” група “Доростол”. Наставникът на благоевградчани Костадин Ангелов стартира преговори с мениджъра на играча още миналия месец и получи уверения, че зелено-белите ще са първата опция пред Иванович, ако не успее да си нареди трансфер в чужбина.

Футболистът реши да опита късмета си първо в Турция. Намеренията му да облече екипа на местен клуб или да се хареса на някой от многобройните отбори, водещи подготовка на юг от Капитан Андреево, обаче претърпяха провал и той се завърна в България. У нас полузащитникът направи кариера в “Славия”, “Спартак” /Вн/ и за последно в “Миньор” /Пк/, откъдето бе прогонен в края на есенния полусезон. Веле ни даде дума да започне от днес тренировки с “Доростол”.

С него зимната ни селекция приключва, коментира наставникът на северняците Георги Иванов-Геша, познат в Пиринско с треньорския си престой в “Беласица” преди фалита. По ирония на съдбата Иванович ще дебютира за новия си отбор срещу първия си тим на българска земя “Славия”. Спарингът между двата състава е в събота в дома на белите в квартал Овча купел.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар