Без вирнати носове във "Вихрен" преди сблъсъка с комшиите от Симитли

04 март 2011 00:20   3262 прочита
Й. Самоковлийски
Й. Самоковлийски


Й. Самоковлийски

Няколко сантиметра сняг не бива да са проблем, наредбите са, за да се спазват, твърди Й. Самоковлийски

Футболистите на “Вихрен” тренираха интензивно и навръх националния празник. Заради падналата близо 10-сантиметрова снежна покривка гладиаторите проведоха заниманието на изкуственото игрище до официалния терен. Регионалното съботно дерби със “Септември” /Симитли/ със сигурност ще пропусне единствено Благой Наков, който е трайно контузен. Неколцина от колегите му се оплакват от леки болежки и разтежения, но наставникът Йордан Самоковлийски увери, че всички ще са на линия за двубоя.

Очаква се в събота благоевградският специалист да заложи на същите единадесет, с които стартира при победата срещу шоколадите преди седмица. Той не допуска подопечните му да са си вирнали носовете след летящия старт в Своге. Нищо кой знае какво не е станало. Трябва да натрупаме поредица от успешни мачове, за да говорим за някава еуфория. Забравихме мача със “Спортист”, сега мислим единствено за Симитли. Съперникът разполага с качествени футболисти и добре балансиран състав. Ние също сме в добра форма, но тъй като футболът е непредсказуема игра, само ще изразя очкванията си за зрелищен и динамичен двубой.

Надявам се мачът да се играе по програма, няколко сантиметра сняг не би трябвало да са проблем. Аз съм за спазване на предварителните програми и наредби. Много отбори са недоволни от решението за отнемането на актива на отбора от Берковица, но така е по наредба. Там ясно е казано, че след като не са изиграни 50% от мачовете , активът на напускащия отбор се анулира. А наредбата затова е наредба - да се спазва, заключи старши треньорът на санданчани, които след пренареждането на класирането ще се изстрелят към подножието на върха му.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар